DMS zprávy v novém

Fórum dárců nám na jaře letošního roku připravilo velké překvapení. Velmi oblíbené darovací zprávy dostaly nový kabát a po několika letech se dočkaly inovací. Pomocí jedné SMS zprávy můžete darovat nejen oblíbenou třicetikorunu, ale nově i šedesát nebo devadesát korun. Roční podpora projektu je nahrazena podporou trvalou. Jednou zprávou si nastavíte pravidelné zasílání DMS zpráv na tak dlouho, jak budete chtít.  Fóru dárců se navíc podařilo snížit provozní náklady, které jsou již
jen 1 kč z každé DMS zprávy. Záchranné stanice tak obdrží z každé DMS zprávy 29, 59 nebo 89 korun.

A jak se tato změna týká záchranných stanic? I projekt Zvíře v nouzi má své DMS zprávy. Podpořit lze stanice všeobecně nebo můžete svou pomoc zaměřit konkrétněji. Každá záchranná stanice, která má status neziskové organizace, obdržela svůj jedinečný kód, na který můžete zasílat darovací zprávy. Podpořit tak můžete již 25 záchranných stanic, které jsou součástí Národní sítě.

A jak na to?

Jednou textovou zprávou můžete poslat 30, 60 nebo 90 korun. Pokud chcete záchranné stanice podpořit jednorázově, pošlete dárcovskou SMS na číslo 87 777 ve tvaru:

DMS ZVIREVNOUZI 30 nebo
DMS ZVIREVNOUZI 60 nebo
DMS ZVIREVNOUZI 90

V případě, že budete chtít svojí oblíbenou stanici podpořit dlouhodobě, můžete si nastavit trvalou podporu pomocí DMS zpráv. Záchranné stanice tak získají každý měsíc zvolenou částku. Nastavení lze samozřejmě kdykoliv bezplatně zrušit.

Trvalou podporu nastavíte SMS zprávou na číslo 87 777 ve tvaru :

DMS TRV ZVIREVNOUZI 30 nebo
DMS TRV ZVIREVNOUZI 60 nebo
DMS TRV ZVIREVNOUZI 90

Zrušení podpory projektu lze pomocí SMS ve tvaru :

STOP ZVIREVNOUZI na 87 777

Všechny změny byly spuštěny 21. března 2017. A co se stane s DMS zprávami, které jsou nastavené z minulosti ? Jednorázové DMS zprávy již nelze aktivně nastavit v dřívějším formátu, lze použít jen nový. A pokud má někdo nastavenou roční podporu, tak služba doběhne podle původních termínů. Nově ji ale nebude možné aktivovat. Nadále platí, že lze podpořit konkrétní stanici. Můžete použít veškerá nová nastavení, jen v DMS zprávě za heslo ZVIREVNOUZI připojte kód konkrétní stanice. Jejich seznam získáte zde.

Aktuální stav konta sbírky 33553322/0800
(k 27. 3. 2024)

1 437 217 Kč

Děkujeme!

CHCI TAKÉ PŘISPĚT

Pomoc volně žijícím zvířatům už nemůže být snazší. Stáhněte si aplikaci Zvíře v nouzi